SPORT : Το ποινολόγιο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το ποινολόγιο της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Επιβολή ποινών
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε η ποινή του αποκλεισμού από αγώνες στο σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων για ένα (1) μήνα, η ποινή της απαγόρευσης ν’ αγωνίζονται στην έδρα τους τα σωματεία, ΑΕ Ευόσμου και ΠΑΟ Ξυλούπολης για μία (1) αγωνιστική ημέρα και η ποινή του αγωνιστικού αποκλεισμού στον κ. Κ. Φραγκούλη, ποδοσφαιριστή του Μ. Αλέξανδρου Ελλήνων για δέκα πέντε (15) αγωνιστικές ημέρες.
Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν ποινές σε ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Κουλιανού Χ. (ΠΑΟ Ξυλούπολης, αγώνας 17/03/2018) και Τσίτσος Γ. (ΠΑΟΚ Σταυρού, αγώνας 24/03/2018).
Κατακυρώσεις αγώνων
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνονται οι παρακάτω κατακυρώσεις αγώνων:
Α. Ο αγώνας Αναγέννηση Καλοχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων, που διακόπηκε στο 71’ σε βάρος της φιλοξενούμενης ομάδας, κατακυρώνεται στο σωματείο, Αναγέννηση Καλοχωρίου με τέρματα 3-0 και τρεις (3) βαθμούς και μηδενίζεται το σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων με τέρματα 0-3.
Από το σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και επιπλέον, δύο (-2) βαθμοί από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
Β. Ο αγώνας ΑΕ Νέων Σίνδου – Εθνικός Ευόσμου, που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη καθόδου της γηπεδούχου ομάδας, κατακυρώνεται στο σωματείο, Εθνικός Ευόσμου με τέρματα 3-0 και τρεις (3) βαθμούς και μηδενίζεται το σωματείο, ΑΕ Νέων Σίνδου με τέρματα 0-3.
Από το σωματείο, ΑΕ Νέων Σίνδου αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.
Ματαίωση του αγώνα
Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων – Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της ποινής αποκλεισμού από αγώνες που επιβλήθηκε στο σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων, ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ο αγώνας Μ. Αλέξανδρος Ελλήνων – Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 31.03.2018 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Ελπίδας Ευόσμου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σχόλια