SPORTS : Ομόνοια Σίνδου - Ολυμπιακός Κυμίνων 2-1

Ομόνοια Σίνδου - Ολυμπιακός Κυμίνων 2-1 (μίνι ρεπορτάζ)Μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο σημείωσε η Ομόνοια Σίνδου, αφού κέρδισε τον Ολυμπιακό Κυμίνων με 2-1.
Στο 20' ο Τρικαλινός κατάφερε να αποσπάσει το τόπι από τον Καραγκούνη (σε μια φάση που οι Σινδιώτες διαμαρτύρονται για φάουλ) και "έσπασε" για τον Θεοδωρίδη που εκτέλεσε τον Αζόφ γράφοντας το 0-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 62' η Ομόνοια έφερε το ματς στα ίσια, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καραγκούνης οδήγησε με το κεφάλι την μπάλα στο πλεχτό για το 1-1. Το τέρμα που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 82', με τον Αρουτίδη να χρίζεται σκόρ και να διαμορφώνει παράλληλα το τελικό 2-1.

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος): Αζόφ, Καραγκούνης, Μποχώνης, Κώτσιας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Σπαχής, Παραστατίδης, Τσαπνίδης, Καρανδρέας, Γιαννιώτης
Αγωνίστηκαν επίσης οι Αρουτίδης, Καστανιώτης και Γάκης
Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Νεσερσιάν, Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Σεΐζης, Σουχασβίλι, Πάγκαλης, Θεοδωρίδης, Κλόντι, Τρικαλινός
Αγωνίστηκαν επίσης οι Καμπέρι, Μαραντίδης, Κυριακίδης και Πάντης

Σχόλια