SPORTS : Θερμαϊκός Θέρμης - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-3

Θερμαϊκός Θέρμης - ΠΑΟ Κουφαλίων 1-3 (μίνι ρεπορτάζ)Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες, ο ΠΑΟ Κουφαλίων
πήρε το διπλό επί του Θερμαϊκού Θέρμης με 1-3.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23' χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη, ωστόσο οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Κώστα Αχαλινόπουλο στο 27', 1-1. Στο 28' ο Τσακίρης με μονοκόμματο σουτ εκτός της περιοχής έβαλε την ομάδα του μπροστά, 1-2. Ακριβώς με τη συμπλήρωση 45 λεπτών παιχνιδιού, τα Κουφάλια έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντσίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το γεγονός αυτό δεν πτόησε το σύνολο του Ανέστη Τσιτενίδη και στο 83' ο Υψηλός με ωραία ατομική ενέργεια σημείωσε το τελικό 1-3.
Σε γενικές γραμμές έγινε μια όμορφη αναμέτρηση -με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι- ενώ αμφότερα τα σωματεία ευχαρίστησαν το διαιτητικό τρίο για την απόδοσή του.

Θερμαϊκός Θέρμης: Μπαντής, Αχαλινόπουλος Λ. (54’ Κουτσικοβαγγέλης), Μαυρομάτης, Ράτζα, Πανούσης, Καρατζάς, Αχαλινόπουλος Κ., Στεφανίδης, Μπικιάρης, Σαράφογλου, Τρόκας (70’ Χαραλαμπίδης)
ΠΑΟ Κουφαλίων: Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης, Αϊβάζης, Χαριζάνης, Κοντσίδης, Τσακίρης, Γιαννουπλάκης (46’ Λιόντας), Μαργαρίτης, Μαντζιούνης (66’ Υψηλός), Πολίτης (90’ Παπαεμμανουήλ), Αθανασιάδης (79’ Καραμουκίδης)
Διαιτησία: Μαρόπουλος (Χαδήμογλου – Πατσιάς)

http://www.erasitexnika.gr

Σχόλια