ΣΠΟΡ : Δόξα Δρυμού - Αυτός είναι ο νέος της προπονητής και οι πρώτες του δηλώσεις

Δόξα Δρυμού: Αυτός είναι ο νέος της προπονητής και οι πρώτες του δηλώσειςΚινούμενοι σχετικά βραδέως εν συγκρίσει με άλλους συλλόγους, μα αρκετά προσεκτικά συζητώντας με αρκετούς προπονητές, οι διοικούντες της Δόξας Δρυμού επέλεξαν τον άνθρωπο που αντικαθιστά πλέον τον Στράτο Σαφλέκο.
Ύστερα λοιπόν από περίπου ένα μήνα, τη θέση του τεχνικού των "κυανολεύκων" ανέλαβε ο Σάκης Ιορδάνογλου. Ο ίδιος μίλησε στο erasitexnika.gr αναφέροντας τα εξής:
"Πήρα την απόφαση να συνεχίσω στη Δόξα Δρυμού, μιας που οι άνθρωποι της ομάδας μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς συναδέλφους μου. Η πρώτη μου προπόνηση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και στη συνέχεια για 15 μέρες θα κάνουμε κάθε μέρα προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση, αφού το υλικό είναι αρκετά καλό. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας". 
Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κόουτς δούλευε στο εξωτερικό τα προηγούμενα δύο χρόνια (σε σχολή ποδοσφαίρου της Ντόρτμουντ), ενώ προγενέστερα είχε διευθύνει εκ του πάγκου τους εξής συλλόγους: ΠΑΟΚ Πολίχνης, Εθνικό Αστέρα, ΑΕ Νεάπολης Αστραπή Θεσσαλονίκης και Αίολο.

Σχόλια