ΠΕΛΕ : Στο νοσοκομείο ο Πελέ – Κατέρρευσε στο σπίτι του


Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ. Φωτογραφία: APΣε νοσοκομείο της Βραζιλίας μεταφέρθηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ, μετά την κατάρρευσή του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη.


Ο 77χρονος Πελέ, θα παραμείνει στο νοσοκομείο και παρακολουθείται από γιατρούς. Επρόκειτο να εμφανιστεί το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, όπου θα τιμούνταν από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου (FWA) στο ξενοδοχείο The Savoy.

Η ανακοίνωση του FWA αναφέρει: «Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ο Πελέ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Βραζιλία, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων που φαίνεται να δείχνουν σοβαρή εξάντληση. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του ενώ ευτυχώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για κάτι πιο σοβαρό από την εξάντληση και όλοι στην Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου επιθυμούμε να ανακάμψει γρήγορα και πλήρως. Είναι κατανοητό πως η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο, την παρούσα στιγμή».
Ο Πελέ εθεάθη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος Carioca στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά η εύθραυστη εμφάνισή του και η χρήση του «π» για τις μετακινήσεις του, οδήγησαν σε ανησυχία για την υγεία του, στους θαυμαστές του.

Σχόλια