Αγιος Αθανάσιος : Μίνι προετοιμασία και η άποψη Κορμαρή για το κύπελλο...


ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Τι περιλαμβάνει η μίνι προετοιμασία και η άποψη Κορμαρή για το κύπελλοΝα διατηρήσει την αγωνιστική του εικόνα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εορτών επιθυμεί ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.

Η τρέχουσα εβδομάδα περιελάμβανε για τους "πράσινους" τρεις προπονήσεις και ένα εντός έδρας νικηφόρο φιλικό (Σάββατο) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Υποδομή. Μετά το τριήμερο ρεπό όλοι οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο γήπεδο για τρεις προπονήσεις (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και το Σάββατο (30/12) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό στον Εύοσμο την τοπική Δόξα Ελπίδας.
Για τη συνέχεια οι παίκτες του συλλόγου θα πάρουν ξανά ρεπό, θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις τις ίδιες μέρες και το Σάββατο θα αγωνιστούν πάλι εκτός έδρας με τον Αίαντα Ευόσμου (φιλικό). Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου έχει φτάσει στην προημιτελική φάση του κυπέλλου και την Τετάρτη 10/12 θα φιλοξενηθεί στο Πανόραμα από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου.
"Αν και δεν είχαμε σκοπό να κυνηγήσουμε το κύπελλο και αυτό φαίνεται από τα προηγούμενα ματς όπου έπαιξαν πολλοί παίκτες με μικρότερη συμμετοχή στα ματς του πρωταθλήματος, όταν διεκδικείς την είσοδο σου στην ημιτελική φάση θέλοντας και μη, βλέπεις πολύ πιο σοβαρά αυτό το παιχνίδι. Πάντως θεωρώ κομβικής σημασίας τις πρώτες 2-3 βδομάδες του νέου χρόνου, θα κρίνουν πολλά τόσο για εμάς, όσο και για αρκετές ομάδες", τόνισε στο erasitexnika.gr ο τεχνικός Κώστας Κορμαρής.

Σχόλια