Μακεδονικος Γέφυρας : Ο Ζήφκας αναλαμβάνει τον Μακεδονικό Γέφυρας

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Ο Ζήφκας αναλαμβάνει τον Μακεδονικό Γέφυρας - Ποιές οι πρώτες του δηλώσειςΌπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το erasitexnika.gr ο Χρήστος Ζήφκας απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων του Μακεδονικού Γέφυρας και πήρε τη θέση του στην άκρη του πάγκου.
Το αθλητικό μας portal συνεχίζοντας το ρεπορτάζ επικοινώνησε μαζί του και εκείνος σχετικά με το πως πήρε αυτή την απόφαση, τόνισε τα εξής:
"Όλα τα παιδιά της διοίκησης είναι γνωστοί μου. Μάλιστα τον Πετρινίδη τον είχα και ποδοσφαιριστή όταν ήμουν ξανά στη Γέφυρα την περίοδο 2009-2010. Οπότε αυτό το γνώριμο κλίμα με ώθησε στο να αναλάβω και την ομάδα".
Όσο για το ποιός είναι ο φετινός στόχος μας απάντησε:
"Δεν έχω δει ακόμα την ομάδα και τους παίκτες. Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι θέλουμε να κάνουμε μια πορεία καλή ή άσχημη, θέλουμε να κάνουμε μια πορεία που να μπορούν τα παιδιά να ευχαριστιούνται αυτό που θα τους έρθει. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα αναλάμβανα απλά για να σωθεί η ομάδα. Θα κάνουμε και την ενίσχυση μας και έπειτα θα μπορέσουμε να δούμε πιο καθαρά τους στόχους μας". 

Σχόλια