Κουφάλια : Ματς «φωτιά» στο Κολχικό για τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κουφαλίων

KOLXIKO-KOUFALIAΣε ένα ματς όπου η εάν η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη περάσει με το «διπλό», τότε θα κερδίσει και τον άτυπο τίτλου του πρωταθλητή… χειμώνα. 
Βέβαια, τα πράγματα στη Μπαλάφτσα μόνο εύκολα δεν είναι, μιας και είναι από τα λίγα γήπεδα όπου ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να καταλάβει για… έδρα.
Η ομάδα του Γιώργου Τσουκαλίδη παρά την ήττα στους Αμπελόκηπους, έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι, πολύ καλά στοιχεία. Γρήγορο ποδόσφαιρο με παίκτες που έχουν γρήγορες σκέψεις αλλά και με έναν Τάσο Ιορδανόπουλο, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι, φροντίζει να επιβεβαιώνει πως ανήκει μέσα στα 2-3 καλύτερα φορ της κατηγορίας. Με δεδομένη την δυναμική παρουσία του κόσμου, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία το Κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά και με το γεγονός ότι η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της, ο Κεραυνός μοιάζει ικανός για να κάνει την ζημιά.
Από την άλλη, στα Κουφάλια όλα λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένο Ελβετικό ρολόι. Από το αγωνιστικό όπου η ομάδα έκανε το 4/4 με μηδέν γκολ παθητικό, μέχρι και στα διοικητικά, υπάρχει ηρεμία και σιγουριά για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας, με τους ανθρώπους των Κουφαλίων να γνωρίζουν πολύ καλά η αποστολή στο Κολχικό είναι από τις πιο δύσκολες της φετινής χρονιάς.


ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Κομπλέ ο Κεραυνός. Επιστρέφει ο Κοντσίδης για τα Κουφάλια, με τον Ανέστη Τσιτενίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.


http://www.epsm24.gr/

Σχόλια