Φίλιππος Ελεούσας - Όλυμπος Δενδροποτάμου 1-3

Φίλιππος Ελεούσας - Όλυμπος Δενδροποτάμου 1-3 (ρεπορτάζ + pics)Ακόμη τρεις βαθμούς πρόσθεσε στην συγκομιδή του ο Όλυμπος Δενδροποτάμου, αφού έφυγε από την Ελεούσα επικρατώντας με 1-3 του τοπικού Φίλιππου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες. Στην πρώτη (5’) μετά από κόρνερ του Γιάννου η κεφαλιά του Μέλλιου έφυγε έξω, ενώ στη δεύτερη (19’) το εκτός περιοχής σουτ του Γιάννου είχε την ίδια κατάληξη. Η απάντηση από πλευράς Φίλιππου ήρθε στο 23’ και ήταν γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ο Malo έβγαλε με κεφαλιά πάσα τον Παρασχάκη Β.Φ. φάτσα με την εστία και εκείνος δεν λάθεψε για το 1-0. Στο 32’ η Ελεούσα απείλησε εκ νέου, μα η προσπάθεια του Τσιτσανάκη Γ. με το κεφάλι ήταν αρκετά μέτρα άουτ. Οι Δενδροποταμίτες έφεραν το ματς στα ίσια πέντε λεπτά αργότερα (37’), όταν ο Βασιλείου βρήκε με παράλληλη τον Αθανασίου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-1. Στο τελευταίο αξιόλογο στιγμιότυπο του ημιχρόνου (44’), οι Δενδροποταμίτες ξεδιπλώθηκαν ιδανικά στην κόντρα, αλλά ο Τσαουσίδης σε πρώτη φάση καθυστέρησε να σουτάρει και σε δεύτερη αστόχησε κατά πολύ.
Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επανάληψη (46’), ο Παρασχάκης Β.Χ. δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, μη σημαδεύοντας όμως σωστά. Στο 67’ ο Αθανασίου πήρε την προσωπική προσπάθεια από τα αριστερά και σέρβιρε γκολ πάρε-βάλε στον Βασιλείου που έγραψε το 1-2. Σε εκείνη τη φάση οι παίκτες του Φίλιππου κατευθύνθηκαν προς τη βοηθό, κ. Αλμπανίδου διαμαρτυρόμενοι για οφσάιντ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο Παρασχάκης Χ. Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ώθηση στον Όλυμπο, ο οποίος είδε  την κεφαλιά του Μέλλιου στο 72’ να αποκρούεται από τον Κοσκινά και το σουτ του Αθανασίου στο 78’ να συναντά τη βάση της δεξιάς κάθετης δοκού. Το σύνολο του Δρόσου Γάκη δεν το έβαλε κάτω παρά το ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες και στο 80’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αν ο Κίτσας δεν σταματούσε από θέση τετ-α-τετ τον Τσιτσανάκη Γ. Στο 91’ ο πολύ καλός και σήμερα Αθανασίου έσπασε την μπάλα στον Βασιλείου που βρέθηκε σε πλεονεκτικότατη θέση, ωστόσο η ολιγωρία του έδωσε την ευκαιρία στον Κοσκινά να μαζέψει. Ότι δεν έκανε ο Βασιλείου στο προηγούμενο highlight, το έκανε ο Γιάννος δευτερόλεπτα αργότερα με σουτ εντός περιοχής ύστερα από ασίστ του Αθανασίου.

Φίλιππος Ελεούσας (Δ. Γάκης): Κοσκινάς, Παπαδόπουλος, Besimi, Παπαδέλος, Πομάκης (53’ λ.τ. Μπινόπουλος), Νουβάκης, Παρασχάκης Χ., Malo, Παρασχάκης Β.Φ. (57’ Τσιτσανάκης Κ.), Παρασχάκης Β.Χ. (75’ Παρασχάκης Φ.), Τσιτσανάκης Γ.
Όλυμπος Δενδροποτάμου (Β. Ρέντος): Κίτσας, Πολύζος, Κουκουτσέλος, Ελιζόπουλος (64’ Καρδαμήλης), Φωτεινόπουλος, Μέλλιος, Γιάννος (94’ Σιρίδης), Παπαδημητρίου, Τσαουσίδης (86’ Σαριλάκης), Αθανασίου, Βασιλείου (92’ Μάμαλης)
Διαιτησία: Τζίκας (Ξενιτόπουλος – Αλμπανίδου)

Ρεπορτάζ / Φωτογραφίες: Ηλίας Μυλωνάς

Σχόλια