Αστραπή Μεσαίου - Αισχύλος Ωραιοκάστρου 0-4

Αστραπή Μεσαίου - Αισχύλος Ωραιοκάστρου 0-4 (μίνι ρεπορτάζ)Πάνω στην Αστραπή Μεσαίου ξέσπασε ο Αισχύλος Ωραιοκάστρου, ο οποίος φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον αντίπαλό του, κατακτώντας έτσι την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 15' από τον Δελιτζάκη, ενώ στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον Βερνή που με δύο προσωπικά τέρματα σε 34' και 60' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το κερασάκι στην τούρτα (0-4) έβαλε ο Αναστασιάδης, παραβιάζοντας εκ νέου την εστία του Λιθοξόπουλου Φ. στο 81'.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βερνής με τα δυο γκολ που σημείωσε στην εν λόγω αναμέτρηση έφτασε τα πέντε σε ισάριθμους αγώνες με τα χρώματα του Ωραιοκάστρου, δείχνοντας ότι εναρμονίστηκε πολύ καλά στο περιβάλλον και βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να ανακάμψει η ομάδα του βαθμολογικά.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων
Αστραπή Μεσαίου: Λιθοξόπουλος Φ., Μαρμαρίδης Μ., Χρυσοχόου, Κουτρουδίτσης, Λαζαρίδης, Μαρμαρίδης Α., Μελετίδης, Παρασκευόπουλος, Λιθοξόπουλος Ζ., Μάκης, Μουρατίδης
Αισχύλος Ωραιοκάστρου: Παπαγγέλου, Πανούσης, Κούτλας, Θεοδωρίδης, Δελιτζάκης, Σταματάκης, Πασχαλίδης, Τοπάλι, Βερνής, Αναστασιάδης, Δημητριάδης

http://www.erasitexnika.gr

Σχόλια