Έπαιξε ως… πρωτοπόρος ο ΠΑΟ Κουφαλίων στη Καλαμαριά

koufalia1Με εμφάνιση ομάδος που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έπαιξε μέσα στο πλαστικό της Καλαμαριάς , ο ΠΑΟ Κουφαλίων, φτάνοντας δίκαια στη νίκη με 0-3 επί του Ποσειδώνα.


Η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε τις ευκαιρίες αλλά και τα γκολ που της έδωσαν την νίκη. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44′), ο Αθανασιάδης σούταρε, ο Χατζόπουλος απέκρουσε και εν συνεχεία ο Ματζιούνης με τακουνάκι, έβγαλε τον Γαβανά σε κενή εστία, για να κάνει ο τελευταίος το 0-1.

Στο 68′, ο Αντώνης Παπατζίκος που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, με σουτ έγραψε το 0-2 ενώ ο Γιαννουπλάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3, μετά από μπαλιά του Αϊβάζη.
Αναμφίβολα ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ο οποίος πλέον ξέφυγε στο +5 από τον δεύτερο Ηρακλή Αμπελοκήπων αλλά και στο +6 από τον τρίτο της βαθμολογίας, Θερμαϊκό Θέρμης. Στον αντίποδα, ο Ποσειδώνας που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, παρέμεινε στους 13 βαθμούς και πλέον τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

poseidonas2

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 3
Διαιτησία: Χανίδης (Δημητριάδης Λ. – Μποζατζίδης)
Σκόρερ: Γαβανάς (44′), Παπατζίκος (68′), Γιαννουπλάκης (90′)

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Μαζουλουξής): Χατζόπουλος, Κάκαλος, Τσιότσης, Κουτσουπιάς, Φάκκας, Κεραμίδας (81′ Σφέτκος), Μυλωνάς (75′ Τασιούλας), Φουρκιώτης, Μπίμπα (63′ Πλιάκης Β.), Χατζηαλεξιάδης (46′ Χοντζιάς), Φαρμάκης
ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης): Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης (74′ Θωμαίδης), Αϊβάζης, Χαριζάνης, Λιόντας, Μαργαρίτης, Υψηλός, Γαβανάς (66′ Παπατζίκος), Μαντζιούνης (83′ Γιαννουπλάκης), Τσακίρης, Αθανασιάδης

Σχόλια