Φοίνικας Πολίχνης - Ελπίδες Χαλάστρας 3-1

Φοίνικας Πολίχνης - Ελπίδες Χαλάστρας 3-1 (ρεπορτάζ)Εύκολα ξεπέρασε και το εμπόδιο των Ελπίδων Χαλάστρας ο Φοίνικας Πολίχνης, καθώς επικράτησε του αντιπάλου του με 3-1.


Οι Πολιχνιώτες πήραν κεφάλι μόλις στο 4', όταν η σέντρα του Ξανθόπουλου συνάντησε το κεφάλι του Νικολαΐδη για το 1-0. Πριν οι φιλοξενούμενοι αντιληφθούν τι ακριβώς συνέβη (8'), δέχτηκαν κι άλλο τέρμα, με τον Λαφτσίδη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα με σουτ εντός περιοχής, 2-0. Οι Χαλαστρινοί αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 21' με τον Μαντζιούνη Δ. να επιχειρεί τη λόμπα και να "κρεμάει" τον Κετσερίδη, 2-1. Στο 33' η προσπάθεια του Βαχανελίδη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πρέτσι, αλλά λίγο αργότερα (44') ο "Βάχα" έπαιξε υπέροχη κάθετη, βγάζοντας τον Λαφτσίδη σε θέση τετ-α-τετ, με τον έμπειρο επιθετικό να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα, γράφοντας παράλληλα το 3-1.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51', οι Ελπίδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δαλαμπάκα με δεύτερη κίτρινη. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων αντέδρασε άσχημα και επιτέθηκε φραστικά στον ρέφερι της αναμέτρησης με πολύ βαριές εκφράσεις, καθώς αρχικά νόμισε ότι ο άρχοντας του αγώνα απέβαλε δύο παίκτες του. Φυσικά όλα αυτά αναγράφηκαν στο σχετικό φύλλο από τον κ. Τσακιρίδη και αναμένεται σύντομα η τιμωρία του κόουτς στο ερχόμενο ποινολόγιο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Φοίνικας αν και χαλάρωσε από τη ροή της αναμέτρησης, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, δίχως όμως να πετύχει κάποιο γκολ και να διευρύνει το υπέρ του σκορ. Οι Χαλαστρινοί θα μπορούσαν να ξανασκοράρουν, μα είδαν τον Μπαϊμάκη να σημαδεύει την δεξιά κάθετη δοκό στο 73'.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της αναμέτρησης δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση μεταξύ του τεχνικού των Ελπίδων και του διαιτητικού τρίο, με το ένα να φέρνει το άλλο και τελικά την αποστολή των φιλοξενούμενων να αποχωρεί από το γήπεδο με σχεδόν 45 λεπτά καθυστέρηση.



Φοίνικας Πολίχνης: Κετσερίδης, Δαμιανίδης, Ατματζίδης, Τσαπούτογλου (62' Παπουλίδης), Καλογερίδης, Παπαδόπουλος, Λαφτσίδης (73' Κρόκος), Νικολαΐδης (67' Πινυχάκης), Ξανθόπουλος, Βαχανελίδης, Καμενίδης

Ελπίδες Χαλάστρας: Πρέτσι, Ρετζέπης, Τσαπαρδάκης (61' Παπατράγκας), Μαντζιούνης Δ., Μανιός (41' λ.τ. Μυλοβιανός), Δίμτσης, Βογιατζής (70' Μπαϊμάκης), Μάρκου, Καντζούρας (81' Κουγιουμτζίδης), Δαλαμπάκας, Μαντζιούνης Π.

Διαιτησία: Τσακιρίδης (Μπαλάσκας - Νταούκας)



http://www.erasitexnika.gr/

Σχόλια