Μουντιάλ 2018: Η Ελλάδα έχει... βουνό να ανέβει κόντρα στην Κροατία

Φωτογραφία: EpoΗ ήττα με σκορ 4-1 στο Ζάγκρεμπ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Εθνική Ελλάδας...

Η Ελλάδα υποδέχεται σήμερα στο Καραϊσκάκη την Κροατία, για την ρεβάνας των μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά έχει να... ανέβει βουνό (21:45, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 1). 
Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι διεθνείς οφείλουν να παλέψουν και να δώσει ένα θετικό τέλος στην πορεία της «γαλανόλευκης» στην προκριματική φάση του Μουντιάλ με φόντο το Euro 2020. 
Τρεις τουλάχιστον αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιώργος Τζαβέλλας αριστερά, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης δεξιά. Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης το άλλο πιθανότατα. Στο αριστερό «φτερό» θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στο δεξί ο Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο πλέι μέικερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου. 
Από την πλευρά τους, οι Κροάτες αναμένεται να αγωνιστούν με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, αν και αποτελούν ερωτηματικά η συμμετοχή του Μόντριτς αλλά και του Μάντζουκιτς που δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κροάτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Σούμπασιτς – Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς – Μόντριτς, Ράκιτιτς – Κάλινιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς – Κράμαριτς

Σχόλια