Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Ολυμπιακός Κυμίνων 2-0

Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Ολυμπιακός Κυμίνων 2-0 (ρεπορτάζ + pics)Τους βαθμούς που διακαώς έψαχνε για να αρχίσει ο απεγκλωβισμός εκ του "βάλτου" των τελευταίων θέσεων κατάφερε να βρει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού Κυμίνων, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του μεγάλου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν τις δύο πρώτες ευκαιρίες της αναμέτρησης. Με κύριο εκφραστή των επιθετικών τους προσπαθειών τον Μαραντίδη, οι "ερυθρόλευκοι" απείλησαν τόσο στο 6' όσο και στο 14', μα ισάριθμες φορές τα σουτ του πρώην παίκτη της Ηλιούπολης δεν κατέληξαν στα δίχτυα λόγω των επεμβάσεων του Πουλίτση. Μετά το ημίωρο οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους και αφού προσπάθησαν να σκοράρουν, ανεπιτυχώς στο 32' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιγνατίδη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, τα κατάφεραν με ένα ισχυρό σουτ του Παπακωνσταντίνου στο 37' που βρήκε ανέτοιμο τον Μπαϊμάκη και σημείωσε το 1-0. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 41', με το σουτ του Πάγκαλη να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε περίπου όπως το πρώτο, με πίεση από τους "ερυθρόλευκους", αλλά η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τους παίκτες του Διονύση Χασιώτη. Για την ακρίβεια, στο 51' ο Ιγνατίδης "έσπασε" την κατάλληλη στιγμή για τον Τσιπιρτίμη, ο τελευταίος σούταρε, αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μεσιάρης την έδιωξε μακριά. Αρκετά λεπτά αργότερα, ακολούθησαν δύο φάσεις για τον Ολυμπιακό, η πρώτη στο 83' με το σουτ του Κυριακίδη που κατέληξε στην αγκαλιά του Πουλίτση και η δεύτερη στο 88' με το σουτ του Kamberi που πέρασε άουτ. Το τελικό αποτέλεσμα 2-0 διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης (95'), όταν ο Μακρής βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπαϊμάκη, αλλά για να σιγουρέψει το γκολ "τράβηξε" πάνω του τον αντίπαλο πορτιέρο και "δώρισε" το τέρμα στον επερχόμενο Ιγνατίδη, ο οποίος προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Χασιώτης): Πουλίτσης, Gersi, Διαμαντόπουλος, Μάντζιος, Σιτσιάνης, Μαυρής, Τσιπιρτίμης (68' Μπαλασάς), Simeonov (68' Φιλιππίδης), Ιγνατίδης, Μούστα (89' Μακρής), Παπακωνσταντίνου (94' Τσουκαλάς)
Ολυμπιακός Κυμίνων (Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Κυριακίδης (90' Σεΐζης), Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης, Αυγέρος, Poci (82' Σουχασβίλι), Πάγκαλης, Μαρανίδης (67' Kamberi), Τζίμας, Τρικαλινός (86' Νερσεσιάν)
Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Τοροσιάδης - Τασόπουλος)

Ρεπορτάζ / Φωτογραφίες: Ιορδάνης Κεστελίδης

http://www.erasitexnika.gr

Σχόλια