Ποσειδώνας Καλαμαριάς - ΠΑΟ Κουφαλίων 0-3

Ποσειδώνας Καλαμαριάς - ΠΑΟ Κουφαλίων 0-3 (ρεπορτάζ + pics)Τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και μεγαλύτερη διαφορά από τους συνδιεκδικητές του τίτλου απέκτησε πλέον ο ΠΑΟ Κουφαλίων μετά την επικράτηση του στο πλαστικό γήπεδο της Καλαμαριάς με σκορ 0-3 εις βάρος του τοπικού Ποσειδώνα.
Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 19', όταν ο Υψηλός βρήκε το χώρο και σούταρε από τα όρια της περιοχής, μα η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33' το τόπι έφτασε από σπόντα στα πόδια του Αϊβάζη και εκείνος από κοντά σούταρε άουτ. Ο Χατζόπουλος χρειάστηκε δύο επεμβάσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία στο δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 41' ο Τσακίρης, ενώ ένα λεπτό αργότερα (42'), το σουτ του Υψηλού αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο. Οι παίκτες του Ανέστη Τσιτενίδη τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου (44'), όταν ο Αθανασιάδης σούταρε, ο Χατζόπουλος απέκρουσε και από τακουνάκι του Μαντζιούνη ο Γαβανάς σε κενή εστία έκανε το 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού έπαιζαν τον αντίπαλο τους στο μισό γήπεδο. Οι ευκαιρίες τους άρχισαν στο 50' με το σουτ του Αϊβάζη που πέρασε άουτ. Οι Καλαμαριώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση στο 52', αλλά η προσπάθεια του Χοντζιά έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (60'), ο Χαριζάνης πήγε να κρεμάσει με ένα σουτ "μπανάνα" τον Χατζόπουλο, μα ο τελευταίος δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 68' ύστερα από μια άρτια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των "κυανολεύκων", η μπάλα πέρασε διαδοχικά από τα πόδια των Αθανασιάδη και Χαραλαμπίδη μέχρι να φτάσει σε εκείνα του νεοεισελθόντα Παπατζίκου, ο οποίος με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ και πραγματοποίησε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90' με τον Γιαννουπλάκη που πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Αιβάζη και σημείωσε το 0-3.

Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Μαζουλουξής): Χατζόπουλος, Κάκαλος, Τσιότσης, Κουτσουπιάς, Φάκκας, Κεραμίδας (81' Σφέτκος), Μυλωνάς (78' Τασιούλας), Φουρκιώτης, Μπίμπα (61' Πλιάκης Β.), Χατζηαλεξιάδης (46' Χοντζιάς), Φαρμάκης
ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης): Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης (75' Θωμαίδης), Αϊβάζης, Χαριζάνης, Λιόντας, Μαργαρίτης, Υψηλός, Γαβανάς (66' Παπατζίκος), Μαντζιούνης (83' Γιαννουπλάκης), Τσακίρης, Αθανασιάδης
Διαιτησία: Χανίδης (Δημητριάδης Λ. - Μποζατζίδης)   

Ρεπορτάζ / Φωτογραφίες: Ιορδάνης Κεστελίδης

Σχόλια