Ιωνικός - Αναγέννηση Χαλκηδόνας 0-0

Ιωνικός - Αναγέννηση Χαλκηδόνας 0-0 (ρεπορτάζ + pics)Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Ιωνικός και Αναγέννηση Χαλκηδόνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, παίρνοντας έτσι έκαστος ένα βαθμό.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν δις, μία στο 16’ με το φάουλ του Ελληνίδη από το χώρο του κέντρο να ξεγελά τον Κατρατσέα και να βρίσκει στο δοκάρι και μία στο 18’ με τον ίδιο παίκτη να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής, αλλά την κατάληξη να είναι άουτ. Η απάντηση από πλευράς Χαλκηδόνας ήταν εξίσου διπλή, όταν στο 40’ το εκτός περιοχής σουτ του Τανταλίδη μπλόκαρε ο Πλάνος, ενώ στο 44’ η κεφαλιά του ίδιου παίκτη έφυγε έξω.
Σχεδόν με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (49’) οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μανίκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σύνολο του κ. Δημητριάδη να προσέξει πρωτίστως τα μετόπισθεν, ενώ αντίθετα αυτό του κ. Σαββόγλου να ανέβει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που έπρεπε, εκτός της φάσης του 62’, εκεί όπου το σουτ του Κουσιώρα συνάντησε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο ύστατο αξιόλογο στιγμιότυπο της αναμέτρησης (74’) η Αναγέννηση ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Τσαλώνη από τον Βέλιο, ωστόσο ο ρέφερι έδειξε «παίζεται».

Ιωνικός (Γ. Σαββόγλου): Πλάνος, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Βέλιος (78’ λ.τ. Torra) (82’ λ.τ. Πασπαλάς Χ.),, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Μανελίδης (63’ Γαϊτανίδης), Ελληνίδης, Κωνσταντινίδης (63’ Βέργος)
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Σ. Δημητριάδης): Κατρατσέας, Παπαδημητρίου, Μερακλής, Αγγελίδης, Σαπάνης, Ταρταμπούκας (88’ Παπαεμμανουήλ), Τανταλίδης, Καρέντζος (86’ Κούσας), Αραμπατζούδης, Τσαλώνης, Μανίκος
Διαιτησία: Κωνσταντινίδης Γ. (Μερκενίδης Α. – Κουφός)

Ρεπορτάζ / Φωτογραφίες: Ηλίας Μυλωνάς

Σχόλια