Η φωτοβολίδα ευθείας βολής που πήγε να τινάξει το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στον αέρα

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να δουν στο μέλλον παρόμοιες σκηνές στην Τούμπα
Στη Μικράς Ασίας δεν στέκονται τόσο στο τι θα συμβεί με τον ένοχο (για τον οποίο φαίνεται πως έχουν ήδη στοιχεία για να τον αποβάλουν από την Τούμπα, την ώρα που η Αστυνομία έχει στα χέρια της το υλικό από το κλειστό κύκλωμα), αλλά συζητούν τους τρόπους με τους οποίους θα φροντίσουν ώστε το συγκεκριμένο περιστατικό να είναι το τελευταίο στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ανοίξει εδώ και καιρό τον φάκελο που αφορά την απόκτηση της χρήσης του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου της Τούμπας, ο οποίος και ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, κι αυτό που διαφαίνεται είναι πως ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σκέφτεται πλέον να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου η ΠΑΕ να δημιουργήσει μια πρώτη ζώνη ελέγχου πριν τα τουρνικέ, προκειμένου σε αυτή να γίνεται ο σωματικός έλεγχος και ακολούθως να έρχεται ο έλεγχος εισιτηρίου για την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Καραμπάγκ ξεκίνησε χθες, με πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Βλάνταν Ιβιτς προτίμησε τους Μαλεζά, Σάχοφ και Τζάλμα αντί των Βαρέλα, Μπίσεσβαρ και Μυστακίδη στις «ανοικτές» θέσεις που υπήρχαν στο ματς με την Ενωση, και το ίδιο ερώτημα θα τεθεί κι αυτή τη φορά, με τις πρώτες ενδείξεις να αναμένονται σήμερα.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε και χθες σε φουλ ρυθμούς, και ο βαθμός ετοιμότητάς του έχει ανέβει, αν κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Σχόλια